lørdag 9. april 2011

Why'd You Come In Here Lookin' Like That?

Hei, har dere hatt en fin lørdag?

Her har Lille Frøken har lagt seg, Katja har lagt seg i min seng, jeg sitter foran ovnen, Diana ligger under ovnen, og Perle har jeg ikke sett mere til. Uff, det gnager i stykker hjertet mitt at det ble sånn! MÅ få henne inn i morgen.

Loppemarkedet var en uventet höydare! Hadde null forhåpninger om å finne noe, men kom hjem med en jeansjakke, en fuskpels, en silkeskjorte, en hinsides styggfin draktsak, to grønne skåler og tre skoleplansjer! Ja, og ribbevegg! De ble egentlig solgt på auksjon, og jeg gadd ikke by, det var ikke så big deal + at jeg har minimalt med penger å bruke på slikt. Men så var det bare en toer som ble solgt, så jeg snakket med auksjonarius etterpå og vips så ble det toer-ribbevegg på meg også! Jeg skal male den og bruke den til å henge klær på tror jeg! ;)

Etterpå ble det lunsj og noen runder Casino på Strandbaren med svigerIngvill og Linnea (hun er rå på kortspill til å være 11 mnd.), very nice. Vel hjemme slet Lille Frøken og jeg i to timer med å måke ut gammelt fôr og en rundball som var råtten inni, og så måke på nytt fôr. Vira og Mister har det bare bra forresten, skal få knipset noen nye bilder snart.

Kvelden ble avrundet med et uuutsøkt måltid; hjemmebakt brød med mengder av bremykt og trønderfår, + te seff. Allah og Herregud så GODT! Nå er det spåtifai og godstol for alle penga.

Lørdagskveldens "på repeat", hehe:

1 kommentar:

Linda Himlingen sa...

Afff... Nå ble jeg litt sjalu likevell, selv om jeg bestemte meg for å ikke bli det.... Du må vise frem de plansjene dine!! ;)) Og ribbevegg i walk-in closet'n blir garantert kjempebra! Fortsatt fin lørdagskveld/natt! Her er det portvin i glasset! Høøøy bestemorfaktor altså!! Haha