fredag 8. april 2011

Puh

Perle er funnet! Høyt opp under taket i "skottet" (et uthus) har hun tilhold, det er litt for mye villkatt i den pusen... Hadde aldri fått syn på henne uten at Diana var der samtidig, det er jeg sikker på. Håper jeg kan få henne til å hjelpe meg og lokke Perle over gårdsplassen og inn igjen i løpet av helga. Lille Perlevill. Var så redd for at hun satt fast et sted, men det som sitter fast i henne er de første 5-6 leveukene uten mennesker.

Vel, nå har hun selskap av både mor og skåler med mat og vann, så hun lider ingen nød. Her inne er det pottis og dip på agendaen. God fredagskveld!

2 kommentarer:

frikke sa...

Hurra! Så godt å høre! Her går fredagen i rødvin, overtidsjobbing og diverse fredagsfilmer på tv'n i bakgrunn. Skikkelig effektivt. God kveld!

Frøken Farmer sa...

Riktig god kveld til deg også!
PS. Svar ang ull: vi sorterer den fortløpende, pakker den og leverer den til Norilia, som er et datterselskap av Nortura, og har "virksomheter innen hud/skinn, tarm og ullomsetning". Ulla selges, norske ullvareprodusenter har førsterett, og resten eksporteres. That's all I know.