fredag 7. januar 2011

Nye venner i hus

I kveld flyttet de to nye beboerene inn på Edmundgården!Kattemamma, som til min egen overraskelse nå heter Diana, har funnet seg bra til rette etter bare et par timer, både spist, brukt kattedoen, snakket og koset med meg, og ligger nå i sofaen. Lille Perle er derimot skrekkslagen og sitter gjemt et eller annet sted. Katja er rystet og sitter på loftsgangen og freser, men jeg føler på meg at det kommer til å gå seg til ganske fort. Perle kommer helt klart til å trenge tid på å bli trygg, og det skal hun få, all tid hun trenger.


Diana var et navn som ikke hadde streifet meg, jeg hadde tenkt på Mim, så foreslo Mamma Ming og jeg hadde i grunnen bestemt meg for det. Men da jeg møtte henne i kveld syntes jeg ikke det passet helt likevel. Så jeg lå på gulvet og snakket med henne og prøvde litt forskjellig, blant annet Vanilje som jeg likte ganske godt, før Diana bare dukket opp på tunga, og passet med en gang! Hun er en vakker, klok, sterk og magisk pus, og hun heter Diana. 


For dere som ikke har lest det, ble hun funnet på Kvål i oktober; hun tok saken i egne poter:
"... Når mannen i huset kom hjem sto ytterdøren åpen og hunden oppførte seg rart. Da han kom inn fant han Pepita med sine 5 kattunger i stua. Pepita hadde nok gått ute en god stund, for hun var tynn og sliten og ungene på ca 6 uker var ikke vant til mennesker. Hun viste seg å være en snill og kosete pus som var glad for å få omsorg, mat og varme igjen." (Pepita er det midlertidige navnet hun fikk av Dyrebeskyttelsen.)

Nå skal jeg ramle i seng, blir alltid så slapp etter byturer, blir alt for lite mat og drikke. I morgen er det lørdag, og jeg vil gå tur, kappe ved, se Tour de Ski og ikke minst svare på kommentarene deres.
Till then - peace & love!

2 kommentarer:

Guro sa...

Gratulerer med de nye "barna" ;D
Håper Katja og Perle tilpasser seg fort og godt..
Nå skal vi innta frokost og så spenne på skia.
God lørdag Frøken Farmer :D

Frøken Farmer sa...

Takk. :) Ja, det håper jeg også, har hatt prosjekt "få Perle ut av sofa-understellet i ettermiddag", stakkars liten, hun er så redd.
Skitur hørtes godt ut, det ble ikke noe særlig utedag på meg likevel gitt, kattene og Tour de Ski tok dagen..
God lørdagskveld!