tirsdag 22. juni 2010

dampende jord


I går var det først øsregn for så å bli sol (ei stakket stund) og da dampet det så mye av jorda at jeg måtte ta bilde av det. Bildene fanger det ikke så veldig godt, da jeg gikk for å hente posten var det iaf damp til midjehøyde, ganske trolsk!

(Og ja, det er mye stein, og tro meg det har blitt plukket stein av disse jordene fra lenge før jeg ble født. Hadde stein vært penger hadde jeg vært styrtrik.)


Ah, blad i posten! Lykke!

3 kommentarer:

Bybonden sa...

Det var staili! Naturen er vakrest, den slår alle glossy magasiner any time.

Jeg trodde stein var penger. Hvis man solgte steinen og fikk penger? Hvis man brukte steinen til å lage gjerder? Hvis man laget kurs for det dærre næringslivet, delte dem inn i grupper og ba dem om å plukke stein fra åkeren og se hvem sin gruppe som lagde den høyeste pyramiden på idealtid? Og be dem snakke om samarbeid og gruppedynamikk etterpå? Et dyrt helgekurs kombinert med sauesanking eller sauesafari kunne vel ha generert steinmasse gryn? Med grilling i fjæra og koking av tangogtareogbrenneslesuppe på bål i solnedgangen?

Er jo lett for meg å si, jeg som verken har stein eller sau.

KAT sa...

Trolsk stemning helt klart! Og vi får det samme bladet i posten ser jeg....;) Ha en fin dag Dancing Farmer;)

Funky Farmer sa...

Hei, bybonde! Mange gode ideer, men jeg vet ikke om jeg er personen til å gjennomføre de altså.. Iaf ikke før jeg blir stor. Steingjerder har vi satt opp, men det krever jo en viss str. på steinen, så det er en del stein igjen. Derfor donerer jeg herved all steinen på Edmundekra til deg - bare kom og hent den! ;)

KAT, ha en fin sommer! Gleder meg til du er tilbake på bloggbanen!