lørdag 28. november 2009

29 for første gang

Lørdag 21. hadde jeg fødselsdag!
Jeg startet dagen grytidlig med å kjøre til Trondheim, hvor jeg hadde en hårdate med Kristin på Adam og Eva. Har ikke gjort store endringer, bare fikset på ettervekst og stusset litt, natural surfer/farmer er det jeg vil ha mens jeg venter på at det plutselig skal rekke meg til korsryggen..
Etter å ha blitt fin på håret hadde jeg en kaffidate med en kompis. Han tok meg med på Bristol og spanderte Napoleonskake, herlig! OG han hadde med gaver til meg! Jeg fikk adventskalender med Asbach-praliner (altså tysk kvalitetssjokkis man kan få promille av) og da han var på besøk hos meg helgen før fikk han med seg at jeg behøvde en ekstern harddisk, så da hadde han like godt kjøpt en! Fantastisk fyr, vurderer å gifte meg med han.

På Bristol er det heklete duker på bordene, fritt for latte og loungemusikk, og klientellet består bl.a. av elegante, gamle damer i alpeluer. Gotta love it.


Forsøk på hva-jeg-hadde-på-meg-bilde.


Wops, mista balansen...

På kvelden var det tid for HGH på Strandbaren!

Ab fab konsert! Og jeg fikk bursdagssang spilt med nesen, haha!


Hva er vel bedre enn å feire dag med fantastiske venner?
Natta fikk jeg tilbringe i en av SUB-lugarene!

Der forsøkte jeg å ta bilde av hva jeg hadde på meg...


..før jeg tøyde litt...
..og deretter testet om knaggene på badet var festet godt nok...
(Får man ikke tatt bilde av antrekket før festen, kan man bare glemme det, er lærdommen her.)

Kveldens skovalg, fornøyd!

Neste morgen tok jeg et bad (det er plass til en elefant i det badekaret, herlig!) mens jeg hørte på herrenes skistafett - fett!

Ingen kommentarer: